Tilintarkastus, Helsinki

Vuositilintarkastukset
Tilintarkastajan lausunnot
Erityistarkastukset
Arvonmääritykset

Ammattitaitoista tilintarkastusta Helsingissä

Accountdatalta saat kaikki tilintarkastus -palvelut kuten vuositilintarkastukset, tilintarkastajan lausunnot, erityistarkastukset ja arvonmääritykset. Me hoidamme tilintarkastuksen kokonaisvaltaisesti ja ehdottomalla luotettavuudella. Hyödynnämme työssämme nykyaikaista, luotettavaa tekniikkaa. Voit olla varma, että asiasi tulee hoidetuksi asiantuntemuksella ja luotettavalla tavalla. Meillä on pitkä kokemus tilintarkastuksesta ja muista taloushallinnon tehtävistä, voit siis ulkoistaa ne meille, jolloin voit vapaasti keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Pidämme huolen, että tilintarkastuksesi tapahtuu laillisesti oikein

Tilintarkastus on lakisääteinen velvoite yhtiöille, säätiöille ja yhdistyksille. Kaikkein pienimmät yhtiöt ja osuuskunnat ovat kuitenkin vapautettu kokonaan tilintarkastuksesta. Lisäksi tilintarkastaja ei voi olla kuka tahansa, vaan sen pitää olla riippumaton. Kun teetät tilintarkastuksen meidän kauttamme, saat riippumattoman, laillisen ja koulutetun tilintarkastajan. Hyväksyttyjen tilintarkastajien pätevyyden osoittavat lyhenteet KHT ja HTM. Accountdata HS Oy:n kaikki tilintarkastajat ovat suorittaneet Keskuskauppakamarin tilintarkastuslautakunnan järjestämän tilintarkastajan ammattitutkinnon (KHT, HTM). Tilaamalla tilintarkastuksen kauttamme voit olla varma, että asialla on ammattilainen. Pääkonttorimme sijaitsevat Riihimäellä, Espoossa ja Helsingissä. Suoritamme tilintarkastusta myös Tallinnan toimipisteemme kautta.

Tilintarkastajan lausunnot eri tilanteisiin

Useiden asioiden hoitamiseen ja eri tahoihin vaaditaan Suomessa tilintarkastajan lausunto. Muun muassa Finnveran ja Tekesin lainat ja avustustilitykset, Aluehallintovirastolta haettavat liikenneluvat tai kaupparekisteriin tehtävät muutokset vaativat tilintarkastajan lausunnon. Tilintarkastus -palveluidemme avulla hankit lausunnon kätevästi. Tarvitsetko tilintarkastajan lausuntoa Helsingin tai Riihimäen alueella? Ota yhteyttä meihin, niin hoidamme asian näppärästi puolestasi.

Tilaa arvonmääritys meiltä ennen kuin myyt!

Meiltä saat myös yrityksesi arvonmäärityksen muiden tilintarkastus -palveluiden lisäksi. Kauppahinnan arviointi ja määrittely on syytä teettää ammattilaisella ennen kuin lähtee myymään yritystään. Itse voi olla hankala määritellä omaisuutensa todellista arvoa, sen vuoksi suosittelemme valitsemaan Accountdatan asiantuntijan arvioimaan yrityksesi hinnan. Voit yllättyä positiivisesti omaisuutesi hinnasta, kun annat ammattitaitoisen tilintarkastus -toimiston hoitaa arvioinnin puolestasi! Toisaalta oikeanlainen hinta vakuuttaa myös ostajan. Jos myyt liian halvalla tai kalliilla, kaupanteko voi pysähtyä heti alkumetreille.

Eritystilintarkastukset

Me teemme kaikenlaisia tilintarkastuksia erityistilanteisiin. Esimerkki erityistilanteesta on muun muassa konkurssiperän erikoistarkastus. Erityistarkastus teetetään myös silloin, kun ollaan myymässä yritystä. Tilintarkastaja antaa tehdystä tilintarkastuksesta tarkastuskertomuksen tai toimii tarvittaessa todistajana tuomioistuimessa. Tilaa erityistilintarkastukset Espoon, Helsingin tai Riihimäen toimipisteestämme!